Web Analytics Made Easy - Statcounter

حکم قصاص آرمان، پسری که از ۷ سال قبل به اتهام قتل غزاله، دختر مورد علاقه‌اش در زندان به سر می‌برد، به طور موقت متوقف شد.

به گزارش ایمنا، در بهمن سال ۹۲ غزاله پس از رفتن به خانه آرمان به طرز عجیبی ناپدید شد و پرونده آرمان در این چند سال جنجال زیادی در رسانه‌ها به پا کرد.

آرمان عبدالعالی کیست؟

آرمان سال ۱۳۷۵ متولد شد و از هفت سال قبل به اتهام قتل غزاله، دختر مورد علاقه‌اش در زندان به سر می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در سال‌های حضور در زندان لیسانس کامپیوتر و فوق لیسانس مهندسی پزشکی خوانده است.

آرمان در اعترافاتش گفت: من و غزاله می‌خواستیم ازدواج کنیم. روز حادثه وقتی پدر و مادرم نبودند، او را به خانه دعوت کردم، گفت می‌خواهد برای زندگی به خارج از کشور برود و بهتر است رابطه‌مان را با هم تمام کنیم. از دستش عصبانی شدم من او را هل دادم که سرش به کنار تخت برخورد کرد. سپس چند ضربه با میله بارفیکس به سرش زدم. من که ترسیده بودم جنازه را داخل یک چمدان گذاشتم و در خیابان رها کردم. با وجود اعترافات آرمان، تلاش‌ها برای کشف جسد غزاله نتیجه نداشت.

آرمان پس از اعتراف به قتل غزاله ۱۹ ساله در دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد؛ وی با وجود اعتراف به قتل، پس از مدتی اقرارهای خود را پس گرفت و گفت: غزاله بر اثر یک حادثه جان باخته است.

او افزود: غزاله در پله‌ها پایش سر خورد و به زمین افتاد و از ترس جسدش را در چمدان قرار دادم و بیرون بردم.

بخشش اولیای دم برای آرمان

با گذشت چند سال از این ماجرا و در حالی که هنوز جسد غزاله پیدا نشده بود، مادر غزاله اعلام کرد: اگر آرمان بگوید جسد دخترشان را کجا مخفی کرده است. او را می‌بخشد اما در همین حال وکیل آرمان با توجه به اینکه جسد غزاله پیدا نشده و همچنین با طرح این موضوع که خانواده غزاله چند ماه بعد از ماجرای قتل دخترشان از دانشگاه برای وی مرخصی تحصیلی گرفته بودند و فیسبوک وی بار دیگر بازگشایی شده بود مدعی بی گناهی موکلش شد و درخواست اعاده دادرسی را مطرح کرد.

اعدام آرمان عبدالعالی

اعاده رسیدگی آرمان پذیرفته شد، او او بار دیگر محاکمه شد و باز هم قتل غزاله را انکار کرد؛ «غزاله پایش سُر خورد و روی زمین افتاد. از ترس جسدش را درون سطل زباله انداختم.» این تنها ادعایی بود که آرمان در مقابل هیأت قضائی داشت، اما اینکه جسد کجاست، مشخص نشد.

قضات حکم به قصاص وی دادند. پس از طی مراحل و جلسه صلح با خانواده‌ها، روز چهارشنبه ۲۱ مهر ماه تاریخی بود که برای اجرای حکم قصاص آرمان در پرونده ثبت و به پدر و مادر غزاله ابلاغ شد.

ماجرای لغو اعدام آرمان

پدر غزاله به همشهری گفت: تغییری در تصمیم‌مان ایجاد نشده و ما همچنان اصرار به اجرای حکم قصاص قاتل دخترمان داریم و رضایت نمی‌دهیم. او ادامه داد: داغی که روی دل من و همسرم نشسته بسیار سنگین است. هیچ‌کس نمی‌داند ما چه می‌کشیم و حتی بعد از جلسه صلح و سازش هم تغییری در تصمیم من و همسرم ایجاد نشده است. ما همچنان اصرار به قصاص و اجرای حکم قصاص آرمان داریم.

وی گفت: روز یکشنبه یعنی یک روز بعد از اینکه جلسه صلح و سازش در دادسرای جنایی تهران تشکیل شد به ما ابلاغ کردند که آرمان روز چهارشنبه پای چوبه دار می‌رود. از ما خواسته شد تا برای اجرای حکم حاضر شویم و حتی نظرمان را پرسیدند که تأکید کردیم قصاص باید اجرا شود. در این چند روز چندین بار پدر و مادر آرمان به مقابل خانه ما آمدند و درخواست بخشش کردند. اما با وجود این تغییری در تصمیم ما به‌وجود نیامده است. پیش از این هم جمعی از هنرمندان و بازیگران نیز مانند پرویز پرستویی، رامبد جوان، احسان علیخانی و… برای جلب رضایت، نزد ما آمدند اما آرمان، با بی‌رحمی جان دخترمان را گرفته و حتی در همه این سال‌ها جسدی از او تحویل نگرفتیم تا بر سر مزار او برویم و اشک بریزیم.

پدر غزاله گفت: قرار بود چهارشنبه حکم اجرا شود اما حدود ساعت ۱۱ صبح سه‌شنبه به ما اطلاع دادند که دستور رسیده حکم متوقف شود. دلیل توقف را به ما نگفتند اما ظاهراً روز چهارشنبه نه‌تنها حکم آرمان بلکه حکم چند محکوم به اعدام دیگر هم اجرا نشد و روز چهارشنبه اصلاً اجرایی ندارند. به ما گفتند که روز چهارشنبه تاریخ دقیق یعنی روزی که آرمان پای چوبه دار خواهد رفت را به ما اعلام خواهند کرد.

کد خبر 528559

منبع: ایمنا

کلیدواژه: قتل غزاله چگونه زن کشی قصاص آرمان اعدام آرمان ماجرای آرمان و غزاله غزاله آرمان اعدام برای آرمان اعدام آرمان عبدالعالی آرمان عبدالعالی عکس آرمان و غزاله ماجرای اعدام آرمان حکم قصاص آرمان اعدام آرمان قاتل غزاله شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق روز چهارشنبه اجرای حکم قتل غزاله حکم قصاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۵۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران

سکانسی از سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. قسمت هشتم سریال افعی تهران با یک سکانس تکان‌دهنده همراه بود؛ سکانسی که در آن آرمان بیانی (پیمان معادی) خاطره کتک‌خوردن‌های‌اش از ناظم را یاداوری می‌کند و قصد انتقام‌جویی دارد.

به گزارش ایسنا، حال مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش اعلام داده است که در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل این سریال، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه شده و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم، تقاضا شده است.

مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی دفتر حقوقی و قضایی وزارت آموزش و پرورش علیه دست‌اندرکاران اصلی یکی از سریال‌های نمایش خانگی خبر داد.

امید رضاوند، مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شان و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه، اظهار کرد: علیرغم این مهم که معلم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر‌به‌فردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به ویژه فرهنگیان شده است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی با تاکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحد‌های حقوقی تابعه در سراسر کشور نیز معاضدت قضایی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان است، اعلام کرد: در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یادشده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

درخواست فرهنگیان برای برخورد با عوامل توهین به معلم در سریال افعی تهران

به دنبال انتشار برشی از یک سریال شبکه خانگی در فضای مجازی که در آن برخورد تحقیرآمیز یک دانش‌آموز سال‌های دور با معلم خود را نشان می‌دهد، شماری از تشکل‌های معلمان استان یزد در نامه‌ای سرگشاده خطاب به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، پیگیری و برخورد قانونی با این موضوع را خواستار شدند.

در این نامه آمده است: «با عنایت به ساخت و پخش سریالی که در آن به شکلی نامناسب و سخیف به مقام شامخ معلم اهانت شده، استدعا داریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به پیگیری موضوع و انجام اقدامات لازم برای برخورد قانونی با عاملان ساخت و پخش این فیلم از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام و نتیجه پیگیری را به اطلاع جامعه فرهنگیان استان برسانید.

رونوشت این نامه به رییس دادگستری استان یزد برای استحضار و پیگیری به عنوان مدعی‌العموم ارسال شده است.»

این نامه به امضای شورای هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان ولایی استان یزد، مجمع فرهنگیان ایثارگر استان، کانون تربیت اسلامی، جامعه اسلامی فرهنگیان یزد، جمعیت فرهنگیان جوان، کانون فرهنگیان حزب موتلفه، کانون فرهنگیان شانا یزد و هیات اندیشه‌ورز بسیج فرهنگیان استان یزد رسیده است.

در سریال «افعی تهران»، آرمان بیانی (با بازیگری پیمان معادی) در لوکیشن فیلم‌برداری، پس از سال‌ها با ناظم دوران مدرسه‌اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که به ادعای آرمان خاطرات کتک‌هایش پس از گذشت سال‌ها هنوز از ذهن او پاک نشده و حالا این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام‌جویی می‌داند.

در این فیلم، آرمان بیانی (پیمان معادی) هرچه در دل دارد، به ناظم دوران راهنمایی‌اش (آقای شکوهی) می‌گوید و این در حالی است که شکوهی اذعان می‌کند که در دوران کاری خود هرگز دانشی آموزی را تنبیه بدنی نکرده است و در پایان این سکانس آرمان معلم زمان کودکی را برای مجازات در کنار اتوبان از ماشین پیاده می‌کند.

سکانس جنجالی سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان

سکانسی از سریال افعی تهران درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. سریال افعی تهران، به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی پیمان معادی و پویا مهدوی‌زاده، پخش خود را از اسفند ماه ۱۴۰۲ در شبکه نمایش خانگی آغاز کرده است.

قسمت هشتم سریال افعی تهران با سکانسی جنجالی همراه بود. شخصیت آرمان بیانی (با بازی پیمان معادی) پس از سال‌ها بر حسب تصادف، با ناظم دوران مدرسه اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که خاطرات کتک های‌اش پس از گذشت سال‌ها از ذهن آرمان پاک نشده و حالا او این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام جویی می‌داند.

دیگر خبرها

  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • نه از یاران «ب. ز» می‌گویند نه مسائل مالی پرونده را شفاف می‌کنند
  • مرگ؛ ایستگاه پایانی دو قاتل | اتفاق شیرین برای یک محکوم به قصاص که تا یک قدمی چوبه دار قرار گرفت اما ...
  • رهایی دو زندانی از پای چوبه دار در مشگین شهر
  • لبه تیغ
  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …
  • نیروهای مسلح تا آخرین قطره خون خود پای آرمان های شهدا ایستاده اند
  • اجازه اعدام درختان در پارک لاله را نخواهیم داد
  • تصمیم زاکانی برای ساخت فرهنگسرا به قیمت نابودی درختان
  • محفلی به نام شهدا در شهر شاهدیه